BİLECİK BOZÜYÜK İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEMİ İLE İLGİLİ BAŞLANGIÇ MESAJI

 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEMİ İLE İLGİLİ BAŞLANGIÇ MESAJI

   2016-2017 eğitim öğretim yılının 2. Dönemi ile birlikte yönetici, öğretmen, eğitim çalışanları ve velilerimizle uyum içinde bizlere emanet edilen evlatlarımızı geleceğe hazırlamak ve onların geleceğe güvenle bakabilmelerini sağlamak yegane hedefimizdir.

       Saygıdeğer Veliler, Bizler sizin bize emanet ettiğiniz evlatlarınızı kendi evlatlarımız bilerek onları en verimli ve en sağlıklı şekilde hayata hazırlamayı görev addediyoruz. Eğitimin ilk temellerinin atıldığı aile olarak çocuğunuzla olan ilginiz ve göstereceğiniz hassasiyet çok önemlidir. Bu anlamda okulla ve öğretmenle sürekli irtibat halinde olmanızı bekliyoruz.

      Sevgili Öğrenciler, Kısa bir tatil sonrası yeni bir heyecan ve umutla sınıfları dolduruyorsunuz. Sizlerden beklentimiz sağlam bir inanç ve istekle derslerinize sımsıkı sarılmanız ve hayalini kurduğunuz hedefinize ulaşmak için azami gayret göstermenizdir. Sizleri çok seviyoruz ve sizlere güveniyoruz .

      Bu duygularla 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılının 2. Döneminin hepimize hayırlı olmasını diliyor, elbirliğiyle çalışacağımız velilerimize, yönetici ve öğretmen arkadaşlarıma, kamu kurum ve kuruluşlarımıza, sivil toplum örgütlerimize teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.

 

 

        Halis ÇELİK

İlçe Milli Eğitim Müdürü

Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İsmet İnönü Caddesi Hükümet Binası 11300 Bozüyük / BİLECİK - 02283140059

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.