BİLECİK BOZÜYÜK İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015 Ortaöğretim Kurumları Tercih ve Yerleştirme İşlemleri

2015 Ortaöğretim Kurumları Tercih ve Yerleştirme İşlemleri

06/07/2015 ve 16/07/2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Öğrenci ve velilerimizde tercih danışmanlığı hizmeti sunmak amacıyla ilçemizde iki adet komisyn oluşturulmuştur. 1. komisyon Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürlüğünde 3 öğretmen ile hizmet verecektir. 2. komisyon Saffet Şeker ortaokulumuzda 2 öğretmen ile hizmet verecektir. 

Tercih yapmadan ve komisyonlardan bu konularda yardım almadan önce 2015 Tercih ve Yerleştirme Klavuzunun okunması,öğrenci sınav sonuçlarının alınması ve öğrenci ile birlikte en az bir velinin danışmanlık sürecinde yanında bulunması önem arz etmektedir. 

Özellikle konu hakkında tam bilgi sahibi olmadan, bu konuda profesyonel bir yardım almadan yapılacak yanlış tercihler, istemediğimiz sonuçlara yol açacağından tercihlerimizi yaparken yukarıdaki açıklamaları dikkate almamız büyük önem arz etmektedir. Bütün öğrenci ve velilerimize Tercih ve Yerleştirme işlemlerinde kolaylıklar ve başarılar dileriz.

 

 



Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İsmet İnönü Caddesi Hükümet Binası 11300 Bozüyük / BİLECİK - 02283140059

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.